Unterwegs

   Wow, de senaste tre dagarna alltså! Kommer inte exakt ihåg i vilken ordning allt hände, men i alla fall så har det varit riktig kul. Jag, min värdmamma och barnen var på bio och såg Ice Age 4, som jag redan har sett, men den var ju såklart dubbad och jag tyckte den tyska dubbningen var bra. "Würstchen" ("lillkorven" kallades Louis mullvarden) säger jag bara - garv! Det var en bra dag med mycket skratt.
   En dag var jag och lillflickan på promenad i vinbergen - där druvorna till allt vin växer. Det var varmt, men mysigt och vi hade med oss en liten picnic. Fina foton blev det där med.
   Vad mer? Jo, jag träffade en tysk student, som kunde prata svenska, och hans flickvän för att spela fotboll. Jag hade träffat dem en gång tidigare och fikat i staden och i och med att de båda spelar fotboll och eftersom jag hade berättat att jag brukade spela fotboll, bjöd de med mig! Askul var det, jag hade glömt hur roligt det är att spela. Som tur var fick jag låna alla fotbollskläder av hans flickvän. Kanske blir att jag följer med och spelar nästa vecka igen. De spelar mest för att det är kul, "på lek", eller vad man ska kalla det. Jag gjorde tre mål och "Sverige" (mitt lag) vann med 12-10. Efter matchen åkte vi hem till deras lilla, supercharmiga studentlägenhet för att duscha. Sen åkte vi och köpte pizza och vidare till en av spelarnas Wege (studentlya) och åt. Där träffade jag ytterligare studenter, varav ännu en pratade svenska. Vilka är oddsen liksom? Supertrevligt, men trött som en gnu var jag, hade ju jobbat samma dag och gått upp tjugo i åtta. Sista tåget hem hade gått, så jag blev körd hem, gött.
   Igår bakade jag och lillflickan äppelpaj tillsammans och sen på kvällen åkte jag iväg med två kompisar och spelade badminton, vilket även det var jättekul! Jag hade med mig en bit paj som vinnarpris, men vi delade alla på den tillslut.
   Idag var en lugn dag och inget speciellt hände. Vi tittade på tv och jag som är så trött på morgonen, somnade såklart. Lillflickan lekte med grannflickan och så var den "arbetsdagen" slut. Det började regna förut och då plötsligt ropade de på mig och när jag kom ner från mitt rum sprang alla ut barfota och i regnjacka i regnet - KUL! Spontanitet gillar jag! =D
 
Apropå fotbilder - är inte det här typ det sötaste ni har sett? Det tycker i alla fall jag... =)
 
Tschüssi