Stockholm dag 1

   Innan vi åkte in till Stockholm var vårt mål att duscha, vilket vi lyckades med på tredje försöket på Friskis&Svettis. Jag gick helt enkelt dit och frågade om vi kunde få använda deras duschar mot betalning. Men det gick bra även utan att betala. Verkligen snällt! Nyduschade och fräscha satte vi oss på pendeltåget och klev senare av på centralstationen. Där möttes vi av ett hav av poliser och stora avspärrade områden. Det visade sig senare att det var pga stadsbesök. Vi gick runt i stan, framförallt Gamla Stan och Södermalm
 
   Jag träffade även Helena, en riktigt bra vän och min äldsta barndomskompis. Vi hade inte träffats på tre hela år, eftersom vi alltid lyckas missa varandra när vi är hemma i Göteborg. Hursomhelst hade vi jättekul och det kändes både lite ovant och som vanligt att umgås igen. Jag hoppas bara att det inte går tre år till nästa möte! 
 
   På kvällen åt Achim och jag middag på en food court, vilket jag inte visste vad det var innan. Det är ett ställe där man kan köpa mat, från olika "minirestauranger" med begränsat utbud, ofta lite extra pimpad och orginell snabbmat. Maten vi åt var hur god som helst och det var en positiv upplevelse. Efter det gick vi på bio och såg The Lobster, en udda, men rolig film.
 
Sagan om Ringen? =)
 
Tschüssi