Läsespektakel

   I söndags förra veckan var det en läsning i München. Inte en vanlig läsning utan en med musik. En blandning mellan högläsning och konsert, riktigt bra koncept måste jag säga. Bandet som min tysk spelar i och några nära och kära till dem satte oss i en minibuss och åkte därmed dit. Mys med så en liten tripp med härligt folk. Kul att få följa med och bara vara en del av det hela.
   Bra musik spelar bandet också, självskrivna låtar på tyska. De bjuder på en liten show på scenen, klär ut sig och går in i sina roller från boken. Bandmedlemmarna är nämligen karaktärerna i boken! En av killarna i bandet var inte där (han hade ramlat ner från ett åtta meter högt tak... ajajaj..) så det var lite annorlunda än vanligt. En stol på scenen fick representera honom.
   För övrigt jobbar jag på nu varje dag på lagret, 8:20-16:30. Segt är det men det är inte alls lika långtråkigt om dagarna när man har något att göra. Dessutom måste jag tjäna pengar, så är det bara.
   Snart kommer jag hem, hem. Om färre dagar än två veckor. Det ska bli så skönt att få komma hem. Kommer att ha varit borta i nästan fem månader. Tjena vad lång tid det är! Muttr, syster yster, pappsen, tjompisarna - ja familj & vännar - nära och kära. Jag saknar er. Jag ser fram emot att komma hem nu.
 
Fin va? Riktigt prinsessaktig tycker jag. =D
 
Tschüssi