Ich bin wieder!

   NU fick jag äntligen låna datorn ett tag! Min har nämligen kraschat såhär lägligt till ankomsten i Deutschland. Den är ju inte bara bra att ha till det mesta, utan även min länk hem, vilket gör det supersupertrist att den inte vill mer. Jag hoppas det verkligen går att lösa! 
   Men det var egentligen inte det jag hade tänkt att skriva om först! Jag är ju tillbaka i Tyskland och tillbaka hos min tysk och jag är glad! Det var verkligen härligt att ses igen efter så lång tid ifrån varandra. Ovant var det först men det släppte ganska snart. Tyskan rullar på lite som innan, ibland går det bra, ibland inte. Men det går iallafall.
   Igår var jag inne i stan och fick lite blanketter att fylla i hos das Rathaus (rådhuset). Idag fick jag även mailat firman som jag eventuellt har ett översättningsjobb hos och fick svar direkt. Så jag ska dit imorgon redan och börja med en gång om allt går som det ska! Herre, vad fort allting går! Men jag behöver verkligen ett jobb om allt ska funka finansiellt med flytt och allt annat som tillkommer. På onsdag nästa vecka flyttar vi alla grejerna till den nya lägenheten! Jag ser verkligen fram emot att se den, har ju inte gjort det än. Nu på söndag ska vi få nycklarna, så då ska jag också få se vår nya boning! Spännande =) 
  Tyvärr blir det ingen bild till detta inlägg, har ju som sagt ingen fungerande dator, så detta får duga! 
 
Tschüßi