Autofahren

   Idag var det åter en vardag och barnen och föräldrarna var på dagis och jobb över dagen = sovmorgon till kl 10! Jag har vänt tillbaka dygnet under tiden jag har varit här. Dagarna blir längre, plus det blir mörkt vid kl 22 och då känns det inte så konstigt när man lägger sig vid 23. Hursomhelst kan jag säga att jag verkligen trivs här och min familj kan inte bli bättre. De har verkligen välkomnat mig med öppna armar och det känns mer än bra. Har inte haft någon hemlängtan alls, men det kommer väl...
   Vi åkte in till en lite större by idag för att handla bland annat mat. Det fanns en stor lekplats och många fåglar där. I morgon ska jag laga middag för familjen, det blir en korv och kycklinggryta. Efter att vi handlade körde jag bilen hem. Första gången som jag körde bil i Tyskland! Det gick fint och jag fick en femma i betyg av min värdpojke. =) Så. himla. söt.
   När vi kom hem lagade jag bananpannkakor, vilket de tyckte om trots att de fallit sönder. Jag läste godnattsaga för barnen och låg kvar i min värdpojkes säng efter sagan tills han somnat. Det är tydligen rutinen, att man stannar tills de sover. Jag höll på att somna själv ett tag, haha.
 
 
Btw, Spotifyreklamen är på tyska här, garv =D