Nu blir det långhelg!

   Så ja, ännu en vecka har gått, för på fredag är det ju allhelgonadagen och då har alla ledigt. Rätt skönt ändå, fredagar är ju min längsta dag. Så jag hinner plugga ikapp och sova ut lite. Ska bli megaskönt och kanske åker jag och tysken till Bad Kissingen till ett wellnessbad och bara göttar oss. Men får se, vi bestämmer oss imorron.
   I veckan har jag förutom vanliga kurser och föreläsningar varit på Fachschaft, vilket jag skulle översätta som studentrepresentation för den egna fakulteten. De anordande en infokväll och jag gick dit. De var en grupp som pluggar samma program som jag, Political and Social Studies (PSS), fast i olika årgångar. De anordnar gästföreläsningar, temafester, studierådgivning och hjälper till att samla gamla tentor som man kan plugga på bl.a. Det verkar rätt bra ändå och folket var trevligt, så jag får gå dit igen och se.
   Igår var jag och firade en kompis födelsedag, hon bjöd på pumpasoppa i och med halloween. För ett par dagar sen hade vi grävt ur en pumpa. Jag tycker den blev riktigt bra! Men nu ska jag och tysken ut och jogga innan solen går ner. Btw, låg i solen på balkongen och sov i en hel timma förut, vaknade av att jag låg i skuggan. Kan ni fatta!? Sista oktober! Hör att det är storm hemma, inte här inte.
 
 
Tschüssi