Mitt lilla fejs & jag

   I fredags cyklade jag hem från jobbet i uppförsbacke. Bara några hundra meter hemifrån och då lyckades jag vingla till med styret och körde emot trotoarkanten. Flög över styret och landade på mitt ansikte. Hann med att tänka så mycket som "Åh nej..." innan jag låg där på marken. Otroligt nog fick jag bara några få skrapsår på övriga kroppen och händerna klarade sig! Kunde ha gått riktigt illa. (Hade heller ingen hjälm vid tillfället.) 
   Det hela slutade i alla fall med att jag fick min haka ihopsydd och även reda på att min näsa var bruten, den som inte alls gjorde så ont. Inte hade jag tänkt spendera min fredagskväll så. Allt ska läka fint av sig själv, har varit hos flera olika läkare så det ska vara okej. Sjukskriven i en vecka blev jag hursomhelst. Har mestadels vilat upp mig genom att sova länge och att kolla ikapp gamla Grey's Anatomy-avsnitt. Väldigt produktivt av mig, oja!
   Fick ett fint brev på posten idag! Min cykelhjälm och två påsar gott & blandat! Tack Mamma! =) Jag ska se till att hjälmen är på nästa gång. Vet nu att jag ska jobba kvar på mitt nuvarande jobb i två månader till, fast jag inte vill.
   Men pengar är bra att ha. Speciellt om man prövar sina vingar och landar på sitt lilla fejs!
 
 
Tschüssi