Nu är vi i Vancouver

   Jetlaggade och lagom sömniga kom vi fram en timma försent i Vancouver. Vi fick våra working holiday-visum utan större problem och åkte sedan skytrain till Downtown där vi checkade in på HI hostel Vancouver Central. Det kändes som om måndagen aldrig tog slut och vi fick uppleva ca. 33 timmar av den dagen pga tidsomställningen. Vi somnade kl 20 lokal tid och vaknade kl 4, men lyckades somna om. 
 
   Dagen därpå gjorde vi en hel del ärenden i det ösande regnet. Vi fixade bland annat SIN-nummer, öppnade varsitt bankkonto och köpte ett sim-kort. De andra dagarna har gått åt till att kika runt i stan, hitta en okej mataffär och att informera oss om bilköp i Kanada samt att planera vad som händer härnäst. Tröttheten liksom hänger över oss och det är inte alltid lätt att konsentrera sig. 
 
   Snart är våra hostelnätter över och då hoppas vi på att kunna couchsurfa oss fram tills dess att vi har köpt en bil, rättare sagt en minivan. Så ja, det är det som har hänt hittills. Vädret växlar: sol, regn och snö om vartannat med bara några få plusgrader. Vi lämnade Tyskland precis när våren kom, buhu... 
 
 
 
Cheers

Kommentarer:

1 MuttR:

Fina bilder! Skönt att allt gått bra!😘

Kommentera här: